Een plaatje van een vensterbank

Wij kijken graag naar buiten èn ‘gluren’ ook graag naar binnen. Een vensterbank valt dus goed op en verdient zeker wat extra aandacht. Style jij hem vooral symmetrisch of plaats je liever een verzameling met accessoires? Echte ‘regels’ zijn er niet voor het stylen van een vensterbank en het is voornamelijk een kwestie van smaak. […]

Lees meer...

Even binnenkijken in De Maaten

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een de gezellige wijk De Maaten, ook wel genoemd De Grote Maat. Rob en Kirsten vertellen ons wat ze zo fijn vinden aan het wonen in deze veelzijdige buurt.

Lees meer...

‘Nu is het ons droomhuis’

Patrick Pijffers woont sinds 2013 met zijn vrouw en twee dochters aan de Dokter G. H. Beensweg in Wierden. En dat terwijl hij in eerste instantie niet echt enthousiast was over de woning. Ondertussen heeft het gezin alles naar wens gemaakt en wonen ze naar volle tevredenheid in Wierden West.   Denken in mogelijkheden Dat […]

Lees meer...

De tweede generatie bij Nieuwenhuis

In de vorige blog vertelde Henk Nieuwenhuis al over de start en de groei van Nieuwenhuis Makelaardij. In deze blog is het woord aan Sanne, de tweede generatie bij Nieuwenhuis Makelaardij. Ze vertelt over haar rol in het bedrijf en haar passie voor interieurstyling en wooncomfort.

Lees meer...

Hoe het allemaal begon

Het begin van Nieuwenhuis Makelaardij is ondertussen al 18 jaar geleden. In deze blog vertelt Henk Nieuwenhuis over zijn passie voor het vak en de groei van Nieuwenhuis Makelaardij als Twents familiebedrijf. Met een tweede generatie erbij staat Nieuwenhuis klaar voor al uw woonwensen.

Lees meer...

Waarom opruimen wordt beloond

Vroeger hoorde je het de hele dag van je moeder: “ruim je kamer op”, “hang je jas op” en ga zo maar door. Als kind volgde je deze bevelen liever niet op. Zou hier stiekem de oorzaak liggen van het uitstellen van opruimen? Toch heeft het opruimen van je huis heel wat voordelen.

Lees meer...
Wierden Centrum

Even binnenkijken in Wierden Centrum

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een nieuwbouwwoning in Wierden Centrum. We vragen Juliette Pluym het hemd van het lijf over haar ervaring om in het centrum van Wierden te wonen.

Lees meer...

5 belangrijke vragen bij de bezichtiging

Heb jij ook zo’n droombeeld van een toekomstig huis in je hoofd? Je hebt jouw woonwensen genoteerd en stiekem jouw droomwensen er bij geschreven. ‘Een tuin met weinig onderhoud, drie slaapkamers, een luxe keuken met stoomoven, houten vloeren en openslaande deuren…’ Droom je al mee?

Lees meer...

Hoe één middag sjouwen een huis verkoopt

Onze klanten geven ons het vertrouwen om actief bezig te gaan met de verkoop van hun woning. Soms gaat dit echter niet van een leien dakje en staat een huis lang in de verkoop. Voor deze klant hadden wij dé oplossing: één middag sjouwen. In deze blog vertellen we hoe dat in zijn werk ging.

Lees meer...
Zuna

Eenvoudig tijd besparen bij je verhuizing?

Yes, je hebt een nieuwe woning gekocht. Gefeliciteerd! Wat nu? Een verhuizing regelen kost best wat moeite en inspanning. Om jou te helpen heeft Funda een nieuwe tool ontwikkeld die het leven tijdens de verhuizing een stukje gemakkelijker maakt. Wij vertellen er alles over in onze blog.

Lees meer...

Hallo groen!

Wij houden van groen! Een beetje groen zorgt voor een sfeervolle woning. Met een beetje geluk haal je luchtzuiverende planten in huis, wat jouw wooncomfort ook nog eens verhoogt. Niet zulke groene vingers? Geen zorgen, in deze blog vertellen we je alles over dé plant van nu: de pannenkoekenplant.

Lees meer...

Woningbrochures: digitaal of geprint?

Vroeger kreeg u als potentiële koper een geprinte woningbrochure en kon u hier thuis verder in neuzen. Tegenwoordig is de wereld een stuk digitaler en worden ook woning brochures digitaal verzonden. In deze blog vertellen wij u alles over de voordelen van digitale of geprinte woonbrochures.

Lees meer...